Martens: "Mijn gevoel is niet echt heel goed"

Olga Kroeders

Heracles Almelo wist AZ gisteren twee punten te onthouden (0-0). Aanvallende middenvelder Maarten Martens houdt er geen goed gevoel aan over.

"Ik moet zeggen dat mijn gevoel na dit duel niet echt heel goed is. We hadden Heracles toch wel redelijk onder controle. Het voetbal was redelijk, maar we kwamen vaak net niet genoeg door om echt dreigend te zijn", zo liet de Belg na afloop van het duel op de clubsite van AZ weten.

"Volgens mij kregen we toch wel een paar goede mogelijkheden op een doelpunt. Tegenover de kansen voor Everton en Mark-Jan Fledderus stonden die van Johann Berg Gudmundsson, Kolbeinn Sigthórsson en twee kopballen van mij. Met een gelijkspel ben ik dus niet tevreden."

Volgens Martens is AZ ook een strafschop onthouden. "We hadden die strafschop moeten krijgen. Voor mijn gevoel raakte Birger Maertens mij in plaats van de bal. Hij raakte sowieso de bal niet, dus het is mij een raadsel waarom de scheidsrechter een corner gaf. Je weet nooit of dat een breekpunt zou zijn geweest, maar volgens mij zou de ploeg die zou scoren de wedstrijd winnen."