Inter biedt op Castaignos

Jeffrey

Internazionale heeft een bod van naar verluidt drie miljoen euro uitgebracht op Feyenoord-spits Luc Castaignos. De Rotterdammers komen binnenkort met een tegenvoorstel.

In Italië doen al geruchten de ronde dat de Champions League-winnaar Castaignos per direct zou willen overnemen. Dit is in tegenstrijd met eerdere berichten die aangaven dat Inter de spits eerst nog anderhalf jaar in Rotterdam zou stallen, alvorens hij in het Nerazzurri-shirt te bezichtigen zou zijn.

Feyenoord-directeur Eric Gudde  bevestigt tegenover NUsport dat Inter een bod heeft uitgebracht. De Rotterdammers zullen spoedig met een tegenvoorstel komen. Het lijkt de directeur stug dat Castaignos nu al naar Inter gaat, aangezien de spits dat volgens Gudde zelf niet eens zou willen.

Gudde gaf ook aan dat Feyenoord alert blijft op de transfermarkt, omdat er altijd iets rondom de eigen spelers zou kunnen gebeuren. Tot nog toe versterkten de Rotterdammers zich deze winter alleen met Krisztián Simon en Gill Swerts. Beide spelers veroverden direct een basisplek.