Ga Beyond Black Mesa met deze fanfilm

David (D-vide)

Al eerder zijn er fantrailers en fanfilms gemaakt die zich afspelen in het Half-Life universum of gebruik maken van elementen hieruit. Een bekend voorbeeld is What's In The Box uit Nederland. Sinds vandaag kan een nieuwe fanfilm zich scharen tussen deze massa.

Het is echter geen simpel filmwerk wat deze korte film laat zien. Met een professionele camera en een budget van $1200,- leveren deze mannen en vrouw een zeer nette prestatie. Naast de mooie actie komen we ook een paar oude bekenden tegen, zoals Adrian Shephard, de held van de spin-off "Half-Life: Opposing Force".

De Half-Life games staan zelf ook bekend om de mooie beelden en de scherpe actie. Als Gordon Freeman ga jij de Combine, een buitenaards volk dat een groot deel van de mensen op aarde tot hun slaven heeft gemaakt, te lijf met verschillende soorten wapens. Het laatste deel in de serie is in 2007 uitgekomen en fans wachten met smart op de aankondiging van het volgende deel. Deze fans mogen deze film als pleister op de wond beschouwen.