Jack Thompson gaat naar God toe

Kn0x

Jack Thompson, de man die zich geliefd heeft gemaakt bij menig gamer, heeft een nieuw carrièrepad gekozen. Hij was eerder al op de religieuze toer door gamers, die zich niet kunnen vinden in de activiteiten die hij uitvoert, naar de hel te verbannen. Nu heeft hij besloten om zich tot God te keren voor hulp.

Thompson kennen we natuurlijk allemaal als de mierenneuker van gameland. Al jaren probeert hij gewelddadige games te verbieden, veelal zonder succes. Zijn laatste hulpmiddel is de kerk. Hij heeft zich aangesloten bij de Reformed Theological Seminary, een online organisatie die 'de leiders van de kerk voorbereid door middel van studies en het woord van God'. Thompson zegt zelf hierover:

"Some people probably thought I should have kept my view of the world within the religious cloister and not out in the public sphere. But I had a responsibility to try to be god's voice in the world."

Thompson is ook een boek aan het schrijven, genaamd Activism 101, samen met een professor van de University of Miami School of Education. Waar het boek over gaat is nog onbekend maar het zal vast gaan over gewelddadige games en de invloed hiervan op jongeren. We wachten met smart op deze toptitel. Ondertussen kun jij hieronder aangeven hoe jij denkt dat Thompson in combinatie met God gaat proberen om gewelddadige games tegen te houden.

jackthompson