Producer van Square Enix hoopt op hardware-verbeteringen PSP2

wc-eend

Square Enix producer Takamasa Shiba heeft aangegeven meer geinteresseerd te zijn in de hardware-verbeteringen van de PSP2 dan zijn unieke features. Shiba geeft aan dat er continu nieuwe hardware uitkomt en dat de software de hardware naar het limiet moet duwen.

Stop je veel unieke features in je hardware dan zal het ook moeilijker worden om ervoor te ontwikkelen: "There are a lot of things I’m excited for the PSP2, but I’m more interested in hardware specifics rather than a unique feature. Hardware is always coming out, so the software needs to be pushing the hardware as well. So, if they put something in that’s very unique then it is hard to create games for it."

Shiba geeft als laatste aan dat hij als ontwikkelaar het liefst uitkijkt naar de hardware-verbeteringen. De PSP2 is nog steeds niet officieel aangekondigd door Sony ook al praten ontwikkelaars en uitgevers er vrij over. Wat vinden jullie FOK!gamers, is de hardware belangrijker dan nieuwe features? Of moet er een balans ontstaan?