Mourinho sluit vertrek Kaká uit

Jeffrey

Kaká werd de afgelopen weken in verband gebracht met een transfer. Volgens trainer José Mourinho gaat de Braziliaan helemaal nergens heen.

Kaká stond na het WK vijf maanden aan de kant met een knieblessure. Vorige week maakte hij eindelijk zijn langverwachte rentree in het shirt van Real Madrid. Nu de middenvelder is teruggekeerd wil Mourinho hem niet laten vertrekken uit het Santiago Bernabeu.

De Braziliaanse international onderging een operatie in augustus vorig jaar en kwam vorige week zondag weer in actie voor Real tegen Villarreal. Hij maakte onderdeel uit van het team dat met 4-2 won.

Hij werd in verband gebracht met een terugkeer naar Italië. "Hij blijft bij Real Madrid", is Mourinho stellig tegenover Sky Sport Italia. "Het heeft lang geduurd voordat ik weer met hem kon werken. Hij heeft me verteld dat hij voelt hoe belangrijk het is om te laten zien het hij een Real-speler is."

"Hij zit nu in de situatie waarin hij het kan laten zien", vervolgt Mourinho. "Vorig jaar heeft hij daar de kans niet voor gekregen. Kaká blijft bij ons, zeker."