Mourinho: "Ik vierde het feestje met mijn zoon"

Peterselieman

José Mourinho maakte zich niet geliefd bij Villarreal door uitbundig te juichen voor de dug-out van de bezoekers. Real Madrid klopte Villarreal in eigen huis met 4-2. Na de vierde Madrileense treffer van Kaká stond Mourinho voor de neuzen van de reservespelers van zijn tegenstander uitbundig te juichen. De bezoekers zagen de feestvreugde van de Portugees als een manier om te provoceren richting de verliezende partij.

Collega-trainer Juan Carlos Garrido was woedend over het gedrag van Mourinho en werd door de arbitrage naar de tribune gestuurd. Ook de reservespelers waren laaiend. Wisselspeler Cani kon met moeite in bedwang worden gehouden. Mourinho was zich na afloop van de thuiszege van geen kwaad bewust.

"Ik wilde het doelpunt vieren met mijn zoon, die zat op de tribune achter de reservebank van Villarreal, ik zweer het je", zei Mourinho tegen Spaanse media. "Zij dachten dat ik daar stond om problemen te maken", aldus de trainer van Real, die de zege terecht vond. "In de tweede helft dicteerden wij het spel."