[UPD] Snel meer informatie Elder Scrolls V en Silent Hill

Mday

[UPDATE] De scans van Game Informer met Skyrim screenshots zijn hier te vinden. Daarnaast gaat Silent Hill 8, 'Downpour' heten. Hierin verken je het zuidoostelijke deel van de stad.

 

Oorspronkelijk bericht

Een van de grootste releases van 2011 is natuurlijk The Elder Scrolls: V. Of is dat nu de nieuwe Silent Hill? Hoe dan ook, in de nieuwe Game Informer, een Amerikaans gamemagazine, staan van beide games nieuwe informatie met eventueel screenshots.

Er is geteased naar informatie over de nieuwe Silent Hill sequel, maar ook naar exclusieve informatie met betrekking tot The Elder Scrolls V: Skyrim. Op de cover staat een groot logo van de game en erachter een mysterieuze spijkerschrift-achtige code. Fans hebben de code al gekraakt:

Dragonborn Dragonborn
By his honor is sworn
To keep evil forever at bay
And the fiercest foes rout
When they hear triumph's shout
Dragonborn for hunger blessing we pray

And the scrolls have fortold
Of black wings in the cold
That when brothers wage war come unfurled
Alduin, bane of kings
Ancient shadow unbound
With a hunger to swallow the world

Wat dit moet betekenen weten wij zelf ook niet. Maar, aangezien wij net zo min van 'aankondigingen van aankondigingen' houden, hebben we nog een klein beetje informatie met betrekking tot de gameplay van Skyrim. Er is namelijk nogal wat vraag naar de zogenaamde 'level scaling'. Een systeem dat vooral in Oblivion werd bekritiseerd vanwege het feit dat vijanden met de speler 'meegroeien' in level. Volgens een Bethesda-dev op het forum, zal Skyrim qua level scaling meer lijken op Fallout 3 en niet Oblivion.

Of men refereert naar Fallout 3 of New Vegas is onbekend. Skyrim maakt gebruik van een nieuwe engine en komt in november uit.