'Robben nooit meer naar Van Toorn'

Sjors (Sj0rSz)

Arjen Robben zal bij een volgende blessure niet meer aankloppen bij 'wonderdokter' Dick van Toorn. Dat laat zijn vader weten in de Tauber-Zeitung.

Van Toorn hielp Robben na zijn hamstringblessure in een oefenduel tegen Hongarije vlak voor het WK. De aanvaller had een kwetsuur aan zijn hamstring en zou naar verwachting het WK missen, maar via een behandeling van Van Toorn kwam Robben toch op het WK te spelen.

Toen Robben zich na het WK echter weer bij zijn club Bayern München meldde, constateerden zij dat de aanvaller verkeerd was behandeld. Bayern moest het maanden zonder de buitenspeler doen. Robben heeft sindsdien nog niet gespeeld voor de Duitse club.

De 'wonderdokter' liet zich vorige week uit over de gebeurtenissen in het Algemeen Dagblad. "Bij Bayern München zijn ze knettergek. Vier maanden rust is weggegooide tijd voor een topsporter, voor Robben weer fit is moet er heel wat gebeuren. En er bestaat nu een groot gevaar voor terugkeer van zijn blessure."

De Rotterdammer vond het ook jammer dat Robben hem niet had verdedigd toen Bayern München het vuur aan zijn schenen legde. De vader van Robben neemt het volgens het AD juist op voor de Duitse club. "Bij Bayern moet men zich niets van zijn woorden aantrekken. Dick van Toorn is een gefrustreerde man", aldus Hans Robben.