Kerstprijsvraag 2010: Dag 4

koei

jpv

De kerstprijsvraag van 2010 is in volle gang! Gedurende acht dagen lang, van 25 december tot en met 1 januari, verschijnen er dagelijks acht vragen, twee plaatjes en een opdracht op FOK!games. Door het beantwoorden van deze vragen, het raden van de plaatjes en het maken van de opdracht kun je punten verdienen die vervolgens ingezet kunnen worden op games of goodies naar keuze in een veiling. Meer informatie over de prijsvraag en de regels kun je hier vinden. Het maakt niet uit hoeveel vragen je goed hebt of hoeveel dagen je mee doet, ook door slechts één dag mee te doen kun je al een game naar keuze winnen!

De vragen:
1. welk meisje leerde over het bestaan van condooms door Petz?
2. Welk game-apparaat wordt na vijftien jaar de opvolger van de 3DO?
3. Welke homevideo-ster gaat wellicht Angelina Jolie vervangen?
4. Wat heb je, naast het spel, ook nodig om The Sorcerer of Darkness te kunnen spelen?
5. Welk bedrijf heeft een Wiimote add-on gemaakt die speciaal op vrouwen gericht is?
6. In welk TV-programma werd Call of Duty: Black Ops tegen het licht gehouden?
7. Welke gamer probeert een record te verbreken door ruim 72 uur aan een stuk dezelfde game te spelen?
8. Waarmee sloopt een MMORPG-gamer die gevraagd wordt te stoppen met gamen een keukenmuur kapot?

De afbeeldingen:
9. Van welke game/developer/publisher is dit logo?

jpg

 10. Welk game-personage zie je hier?

aaa

 

De opdracht
Collector editions verschijnen tegenwoordig in alle soorten en maten. In de ene collector edition krijg je enkel een special hoesje, terwijl er bij andere collector editions groots uitgepakt wordt met bananenkokers, nachtkijkers of helmen. Wat voor een collector edition zou jij heel graag zien? Kies een game die nog moet gaan verschijnen en bedenk een realistische collector edition voor deze game. Wat zou er in moeten zitten en hoeveel geld zou het moeten gaan kosten? De collector editions die wij als crew het liefste zouden willen hebben krijgen de meeste punten! En hou er rekening mee dat het realistisch moet zijn, zowel qua ontwerp als qua prijs.

Je kunt de vragen hier beantwoorden. Je kunt elke vraag los beantwoorden en vragen die je niet weet dus (voorlopig) overslaan. Alle vragen kunnen beantwoord worden tot en met 2 januari 23:59 uur.