'Liverpool aast op Van Wolfswinkel'

André

Ricky van Wolfswinkel (FC Utrecht) kan volgens talkSPORT mogelijk de overstap maken naar Liverpool. Liverpool zou een bod voorbereiden van ruim negen miljoen euro. The Reds zouden onder de indruk zijn geraakt van Van Wolfswinkel tijdens de Europa League-campagne van Utrecht.

De Domstedelingen zaten in de groep van Liverpool. De ploeg van Ton du Chatinier speelde vijf keer gelijk en verloor één duel. Beide wedstrijden tegen Liverpool eindigden in een doelpuntloos gelijkspel. In de laatste groepswedstrijd op Anfield Road viel Van Wolfswinkel geblesseerd uit met een gebroken sleutelbeen. De begeerde spits staat daardoor enkele weken langs de kant. Er bestaat ook interesse vanuit Duitsland en Italië.

Van Wolfswinkel werd eerder ook genoemd bij Napoli, eveneens groepsgenoot van Utrecht in de Europa League. De 21-jarige spits is dit seizoen belangrijk voor Utrecht. De aanvaller, die overkwam van Vitesse, scoorde in zeventien competitiewedstrijden elf doelpunten. De Utrechters staan tiende op de ranglijst.