[PDC] Ridd tegenstander Van den Voort, Jenkins ronde verder

JJdJ1984

Eerder vandaag kon je al lezen dat Michael van Gerwen verloor in de eerste ronde van het PDC WK. Later vanavond zullen er nog twee Nederlanders gaan strijden voor een tweede ronde plaats. Vincent van der Voort en Jelle Klaassen zullen er alles aan doen om in Alexandra Palace de volgende ronde te bereiken.

Voor Vincent van der Voort moest eerst nog een tegenstander gevonden worden. De voorronde partij tussen Michael Mansell en Preston Ridd stond eerder vanavond op het programma. Deze wedstrijd over de best of vier-legs werd vrij eenvoudig in het voordeel van de Nieuw Zeelander beslist. Ridd won met 4-0 van Mansell en zal het later op de avond moeten opnemen in het duel tegen de Nederlander.

Het derde duel van de avond ging tussen Terry Jenkins en Joe Cullen. Jenkins profiteert in het begin van de wedstrijd van het podiumvrees van zijn tegenstander. De jongste deelnemer van het toernooi leek niet in zijn spel te komen en zag al snel Jenkins op een 2-0 voorsprong komen. 'The Young Pretender' weet daarna nog knap terug te komen in de wedstrijd en zelfs op gelijke hoogte te komen maar moet uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Terry Jenkins.