Fer, Vlaar en Wijnaldum stellen beslissing over toekomst uit

Sjors (Sj0rSz)

Leroy Fer, Ron Vlaar en Georginio Wijnaldum nemen pas na de winterstop een beslissing over hun toekomst. Feyenoord wil de contracten van het trio graag verlengen.

Fer, Vlaar en Wijnaldum hebben een contract tot de zomer van 2012, waardoor Feyenoord de verbintenissen graag wil verlengen, voordat ze gratis De Kuip uit lopen. Technisch directeur Leo Beenhakker liet eerder weten voor het begin van de winterstop uitsluitsel te willen hebben over de plannen van het drietal.

De kans is groot dat Fer, Vlaar en Wijnaldum pas tegen het einde van het seizoen een definitief besluit nemen, zo verklaren hun zaakwaarnemers aan Voetbal International. Als Vlaar, Fer en Wijnaldum besluiten hun contract niet te verlengen, zal Feyenoord ze willen verkopen om nog iets van een transfersom te zien.

Leo Beenhakker begrijpt dat het trio meer tijd nodig heeft. "Wat kan ik anders? De gesprekken verlopen positief. Wij hebben voor de winterstop een duidelijk signaal afgegeven wat we willen en kunnen. Dat die jongens meer tijd nodig hebben, kan gebeuren. Ik vind het geen probleem", aldus de td.