Details van heldin uit The Last Story

wc-eend

We zien al een poosje beelden van de heldin uit The Last Story en we weten ondertussen dat ze Kanan heet. Maar wie is deze lieftallige dame die ook de cover van The Last Story siert? Japans tijdschrift JUMP heeft een aantal details van deze heldin en natuurlijk kunnen wij niet achterblijven.

Kanan is van adel en is een dochter uit de Arganon-familie. Toevallig is deze familie ook de baas over het Ruli-eiland waar zich ook het Ruli-kasteel bevindt. Kanan verblijft in het geheim in dit kasteel onder bescherming van haar oom, Graaf Arganon. Kanan droomt ervan om het kasteel te verlaten en de wijde wereld in te trekken maar door streng toezicht is dit niet mogelijk.

Kanan en Elza, een ander hoofdpersonage, zullen elkaar later in het spel ontmoeten. Hoe dit gaat gebeuren is niet bekend maar Elza is ingehuurd door Graaf Arganon blijkt uit eerdere trailers. Naast deze details zijn er ook enkele andere details bekendgemaakt over de voorwerpen die je zal tegenkomen in het spel.

Zo kan je niet elk voorwerp direct gebruiken, sommige zullen eerst geïdentificeerd moeten worden in een stad. Eenmaal bruikbaar kan je sommige voorwerpen in de winkel een upgrade bezorgen. Op deze manier zullen voorwerpen beter worden maar ook speciale skills toegewezen kunnen krijgen.

The Last Story komt eind januari uit in Japan voor de Wii.

Covergirl
Covergirl Kanan