'John Travolta schaamt zich voor homoseksualiteit'

bennootje

John Travolta is homoseksueel en schaamt zich daarvoor. Dat beweert althans actrice en homo-icoon Carrie Fisher in een interview met het Amerikaanse homoblad Advocate. "Volgens mij weet iedereen dat hij op mannen valt en ligt niemand er wakker van."

Fisher, die princess Leia speelde in de oude Star Wars-films, heeft zelfs medelijden met de 56-jarige Travolta. "Ik vind het zielig dat hij zich er niet comfortabel bij voelt."

De acteur, die vorige maand nog vader werd, klaagde onlangs een website aan die verhalen over homoseksuele contacten van Travolta publiceerde. "Door er een juridisch gevecht van te maken, vestigt hij alleen maar meer aandacht op zichzelf", zegt Fisher over de aanklacht.

Geruchten dat Travolta homo is, doen al jaren de ronde. Keer op keer verwijst de acteur dergelijke verhalen naar het rijk der fabelen. De 56-jarige verwelkomde in november een zoon, Benjamin. John en zijn vrouw Kelly Preston, die sinds 1991 getrouwd zijn, hebben een 10-jarige dochter. Het oudste kind van de twee, zoon Jett, stierf vorig jaar januari op 16-jarige leeftijd.


'John Travolta schaamt zich voor homoseksualiteit' (foto: Novum)