Linda de Mol geeft Ron Brandsteder het nakijken

bennootje

Bijna een miljoen mensen bleven zaterdagavond thuis voor de televisiecomeback van Ron Brandsteder. Ron's Grote Ganzenbord trok 972.000 kijkers. Brandsteder komt daarmee niet eens in de buurt van Linda de Mol, die met Ik Hou van Holland ruim 2,5 miljoen kijkers trok.

Omroep Max wil het 'ouderwets gezellige zaterdagavondgevoel' terug op de buis brengen met de amusementsshow van Brandsteder. De 60-jarige presentator liet eerder deze week doorschemeren dat hij de strijd met De Mol wel aandurfde. Volgens hem is De Mol niet in staat het warme zaterdagavondgevoel mee te geven. "Linda is technisch heel goed, maar ik vind haar geen warm mens", vertelde de 60-jarige presentator aan Veronica Magazine.

Ik Hou van Holland, dat al seizoenenlang een kijkcijferkanon is voor RTL 4, werd ook zaterdagavond het best bekeken. Ook Wendy van Dijks Ushi & Loesie vielen wederom in de smaak, de twee typetjes waren deze week goed voor ruim twee miljoen kijkers. Ron's Grote Ganzenbord moet onder meer Jack Spijkermans Wat Vindt Nederland? voor zich dulden en eindigde op de elfde plek.


Linda trekt meer dan Ron (foto: Novum)