Oorlog in trailer Tron: Evolution

Vis1980

De film Tron: Legacy is pas vanaf 26 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, maar Tron: Evolution ligt sinds gisteren in de winkel. Tron: Legacy is de opvolger van Tron, een film die bijna twintig jaar geleden in de bioscoop draaide. De game Tron: Evolution is een prequel op Tron: Legacy en zal het gat vullen tussen het verhaal Tron en Tron: Legacy.

In de het originele Tron kwam gameontwikkelaar Kevin Flynn terecht in de digitale wereld van een computer, waar hij wordt tegengewerkt door een computerprogramma. In Tron: Evolution gaat Sam Flynn, de zoon van Kevin, opzoek naar zijn vader en komt zo ook in de digitale wereld terecht. Jeff Bridges speelt de rol van Kevin Flynn in zowel Tron als Tron: Legacy, maar helaas is hij niet te horen in Tron: Evolution.

In oktober 2004 kwam Tron 2.0 uit voor de PC, Mac, Xbox en Gameboy Advance en deze game werd ontwikkeld door Monolith. Deze ontwikkelaar ken je onder andere van de F.E.A.R.-serie, waarvan het derde deel volgend jaar gaat uitkomen. Tron: Evolution is gisteren uitgekomen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PSP. Bekijk de launch trailer om te kijken of de game jouw kopje thee is.