Preud'homme eist goed resultaat Twente

Jeffrey (Puzzel.)

FC Twente speelt morgenavond de laatste groepswedstrijd in de Champions League. Tottenham Hotspur is in de eigen Grolsch Veste de tegenstander.

Michel Preud'homme blikte op het gebruikelijke persmoment vooruit op het treffen. De Belg maakte bekend een beroep te zullen doen op Sander Boschker, die zijn Champions League-debuut gaat maken. "Iedereen gunt het hem en hij verdient het. Aan het begin van dit Champions League-toernooi speelde het al door mijn hoofd om hem deze wedstrijd te laten spelen", aldus Preud'homme vandaag.

Hoewel Twente al uitgeschakeld is voor plaatsing voor de volgende ronde en een Europa League-ticket reeds is afgedwongen, wil Preud'homme toch vlammen met Twente. "Champions League-wedstrijden spelen zijn voor clubs en supporters belangrijke duels en we zijn nog niet vergeten hoe we de heenwedstrijd tegen Tottenham hebben verloren."

"Met een goed resultaat zullen we waarschijnlijk volgende week tot de geplaatste ploegen in de Europa League behoren. We streven met de club naar een mooie positie in Europa en met resultaten in Europa krijgen we een hoger coëfficiënt dat kan helpen bij een loting." Tottenham treedt dinsdag waarschijnlijk aan met de sterkste elf.