Britney ontkent mishandeling in alle toonaarden

Redactie

Britney Spears is absoluut niet geslagen door haar geliefde, haar voormalig manager Jason Trawick. De verhalen over huiselijk geweld werden woensdag de wereld in geholpen door een Amerikaans roddelblad. "Het verhaal van Star Magazine is volkomen onjuist", reageert een manager van de popprinses.

Britneys jeugdliefde Jason Alexander, met wie de zangeres zes jaar geleden 55 uur getrouwd was, voorzag Star Magazine en entertainmentwebsite Radar Online van audio-opnamen. Daarop is een vrouw te horen die tegen Alexander jammert dat ze geslagen is door haar geliefde, volgens Star en Radar Online gaat het om Britney.

"De opnamen zijn gefabriceerd", reageert Spears' manager op de website van de popprinses. "Britney heeft al jaren geen contact gehad met de heer Alexander. De opnamen zijn zo duidelijk fake dat het humoristisch is." Volgens de manager heeft Trawick de popprinses nooit geslagen.

De manager stelt bovendien dat Star Magazine wist dat de opnamen gefabriceerd waren voordat het verhaal werd gepubliceerd. "Dit is weer een voorbeeld van de onverantwoordelijke houding van de roddelbladen. Britneys advocaten bereiden een rechtszaak voor."

Star Magazine en Radar Online, beiden onderdeel van mediabedrijf American Media Inc., laten weten dat ze achter hun verhaal blijven staan. "Het verhaal is geverifieerd", reageert de entertainmentwebsite. "Wij blijven achter ons verhaal staan", zegt een woordvoerder van Star.


Britney Spears ontkent mishandeling (Foto: Novum)