Corey Marshall wil weer Ryo Hazuki zijn

Vis1980

Corey Marshall zou graag de stem van Ryo Hazuki willen inspreken voor Shenmue 3. Dat zei hij in een interview met SegaBit. Marshall sprak de stem in van Ryo Hazuki voor de Engelstalige versies van Shenmue en Shenmue 2. Sega heeft overigens nog geen plannen voor het ontwikkelen van Shenmue 3.

"Ik ben dol op de Shenmue-serie en zou graag nog een keer in de huid willen kruipen van Ryo Hazuki. Shenmue 3 moet er echt komen, maar ik ben mij ervan bewust dat zo'n project niet zomaar van de grond komt. Overigens heb ik niet meegewerkt aan Sonic & Sega All-Stars Racing. In die game kun je racen met Ryo Hazuki, maar Sega heeft oude opnamens van mijn stem gebruikt", aldus Corey Marshall.

Fans van Shenmue en Shenmue 2 wachten al jaren op deel drie uit de serie. Het verhaal van Ryo Hazuki, die jacht maakt op de moordenaar van zijn vader, is nog altijd niet afgerond. Het leek alsof Sega geen interesse meer had in hun eigen franchise. Toch kondigde Sega een aantal weken geleden Shenmue City aan. Helaas is dit geen vervolg op Shenmue 2.

Bekijk hier het gehele interview met Corey Marshall.

Ryo Hazuki

Ryo Hazuki