'Koolwijk van Excelsior naar Feyenoord'

Niels (DerMeister)

Excelsior zal mogelijk komende zomer twee spelers zien vertrekken naar stadsgenoot Feyenoord. Aanvoerder Ryan Koolwijk en Jordy Clasie spelen volgens Voetbal International volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk in Rotterdam-Zuid.

Door de financiële situatie van Feyenoord kan de ploeg alleen transfervrije spelers aantrekken. Het contract van Koolwijk loopt komende zomer af en de speler gaf eerder te kennen dat hij Feyenoord ziet als een ideale stap omhoog.

Ook Clasie, die op dit moment door Feyenoord aan Excelsior wordt verhuurd, zal vanaf volgend seizoen waarschijnlijk terugkeren in de selectie van de Stadionclub. De jonge middenvelder ontwikkelt zich dit seizoen ijzersterk en dit is Feyenoord niet ontgaan. Tevens maakte Clasie onlangs zijn debuut in Jong Oranje.

Guyon Fernandez, spits van Excelsior, zal volgend jaar niet bij Feyenoord te bewonderen zijn. De Rotterdammers zagen deze week Jhon van Beukering komen en hebben daardoor geen interesse meer in Fernandez. Van Beukering werd vandaag door de KNVB vrijgegeven en mag per direct in actie komen voor Feyenoord. Waarschijnlijk neemt hij komend weekend plaats op de bank in de competitiewedstrijd tegen Willem II.