Beenhakker ontkracht transfergeruchten Feyenoord

Sjors (Sj0rSz)

De laatste tijd verschenen er berichten over een aantal jonge spelers van Feyenoord, namelijk Jhon van Beukering, Luc Castaignos en Nathan Ake. Leo Beenhakker, technisch directeur van de Rotterdammers, is hier niet blij mee.

"Er wordt een hoop geschreven over jongens als Jhon van Beukering, Luc Castaignos en Nathan Ake, zonder dat het gecontroleerd wordt," liet Beenhakker aan Eredivisie Live weten.

Van Beukering traint voorlopig mee met Feyenoord, maar van een contract noch zijn debuut in de hoofdmacht van de Rotterdammers is nog absoluut sprake. Don Leo voegde daar nog aan toe dat de gesprekken over een mogelijke overeenkomst nog niet zijn opgestart.

Daarnaast was ook Castaignos afgelopen week in het nieuws. Internazzionale zou achter de 18-jarige aanvaller aanzitten en heeft inmiddels telefonisch contact gehad met Feyenoord. Tijdens dit onderhoud is de naam van de voetballer echter niet genoemd.

Tot slot was ook een talent uit de B1 van Feyenoord onderwerp van gesprek. Ake, die pas 15 jaar is, zou namelijk de interesse van Manchester City en Chelsea hebben gewekt. Beenhakker verklaarde echter dat The Blues alleen naar de middenvelder heeft geïnformeerd. Volgens de technische man van de club uit Rotterdam-Zuid gebeurt dit wel vaker, zonder dat er over een transfer wordt gesproken.