Moratti had Benítez vroeger al lang ontslagen

André

Rafael Benítez, trainer van Internazionale, mag van geluk spreken dat zijn voorzitter Massimo Moratti al wat langer meeloopt in de voetballerij, aldus voorzitter Massimo Moratti.

Dinsdag liet de preses optekenen dat het aan zijn ervaring ligt dat de Spanjaard, na een reeks matige resultaten, nog niet is ontslagen. "Tien jaar geleden had ik de coach al op straat gezet," aldus Moratti volgens De Telegraaf.
Bij Inter is men de laatste jaren bedolven onder succes. Onder de trainers José Mourinho en Roberto Mancini werden meerdere nationale titels gehaald en bovendien werd de Champions League afgelopen seizoen gewonnen.

Onder Benítez gaat het moeizaam. De volgende ronde van de Champions League werd met veel moeite gehaald, maar de achterstand in de competitie bedraagt reeds zeven punten op koploper AC Milan.

Moratti gaf voorafgaand aan de doorslaggevende CL-wedstrijd tegen FC Twente van vorige week woensdag al aan dat het erop of eronder was voor de Spanjaard. Het werd 'erop', voorlopig tenminste. Tegen Twente werd gewonnen (1-0) en afgelopen weekend werden er ook drie punten gepakt tegen Parma (5-2).