Bosz zeer gelukkig met zege op FC Utrecht

Niels (DerMeister)

Heracles Almelo troefde zondag FC Utrecht af in Almelo. Trainer Peter Bosz was te spreken over de teamprestatie van de Tukkers.

Heracles zegevierde in het Polman Stadion dankzij een eigen doelpunt van Utrecht-verdediger Alje Schut en een strafschop van Willy Overtoom. De treffer van Tim Cornelisse hielp de bezoekers niet verder. "Ik ben ontzettend blij met deze overwinning”, aldus Bosz tegen TC/Tubantia.

"Dit was aanzienlijk moeilijker dan in alle andere thuiswedstrijden tot nu toe. Het was zeker niet zo sprankelend als twee weken geleden tegen FC Groningen (3-0 winst, red.). Maar er is keihard geknokt, we hebben druk gehouden en zijn erin geslaagd om goed voetballende spelers als Mertens en Duplan zo weinig mogelijk aan de bal te laten komen. Dat is goed gelukt."

Bosz was gelukkig met de inbreng van invallers Peter Reekers en Ben Rienstra. "Die jongens hebben het uitstekend gedaan. Ze moeten het maar doen op dat moment. Ze verdienen alle complimenten voor hun optreden hier vanmiddag. We hebben een smalle selectie en dan is het heel belangrijk dat deze jongens er ook staan als dat moet."