Dronken moeder randt tienermeisjes aan

Djeez

In Australië is deze week een einde gekomen aan een langlopende rechtszaak tegen een 44-jarige vrouw uit Keysborough. Lorena Camille Clayton, moeder van twee kinderen, heeft op 1 april 2006 twee tienermeisjes onzedelijk betast. Clayton, die die avond weer eens dronken was, komt met een taakstraf van 150 uur nog goed weg.

De vrijgezelle moeder kent een lange historie van wandaden tijdens een van haar vele dronkenschappen. Zo was ze vierenhalf jaar geleden dronken, en hoewel ze juist een rijverbod had gekregen, reed ze naar het huis van een vriend en diens twee tienerdochters. Terwijl ze met de zestienjarige dochter danste, streelde ze met haar handen over de borsten en billen van het meisje.

Aan het eind van het 1-aprilfeestje bracht Clayton de meisjes naar hun bed. Bij een van hen bleef ze even in bed liggen, alwaar zij haar hand in het broekje van het meisje liet verdwijnen. Hierna stopte ze de zus van het meisje in, maar hield het hier 'slechts' bij het aanraken van haar borsten.

Tijdens een zitting afgelopen augustus ontkende de vrouw alle aantijgingen. Ze verklaarde zich absoluut niet aangetrokken te voelen tot kinderen of vrouwen. De rechter zei gisteren dat Clayton niet mag worden beschouwd als een seksueel roofdier, maar dat ze totaal ontspoort nadat ze te veel heeft gedronken.

Zo is Clayton al eens gearresteerd wegens openbare dronkenschap, diefstal, verzet tegen politie en het weigeren van een blaastest. De rechter legde de vrouw 150 uur dienstverlening op. Daarnaast staat ze de komende acht jaar geregistreerd als zedendelinquent.