FOK! zoekt Spellcheckers

Martijn van Veen

Enthousiasme! Dat is het belangrijkste woord van FOK! en haar crew. Door de enorme dosis enthousiasme van de ruim 300 crewleden die FOK! bezit, zijn we in staat om één van de belangrijkste websites van Nederland te zijn. Tevens zijn we de beste website van 2010 in de categorie 'Nieuws en Informatie'. Maar om nog groter te worden, hebben we ook jouw hulp nodig. Wil jij het nieuws en de reviews controleren op spelfouten op de Frontpage, FOK!games en FOK!sport? Bekijk dan hieronder de vacature!

Spellchecker voor FP, Sport en Games
Als spellchecker op FOK! controleer jij de reviews, interviews en specials voordat ze online komen en check je de nieuwsartikelen om te kijken of ze taalkundig kloppen. Je hoofdtaak is het nalopen van de stukjes van je collega's, zorgen voor goede en duidelijke verhalen en orde.

Naast het nakijken van artikelen en de voordelen die je daarbij ontvangt, krijg je ook de beschikking tot een exclusief forum waar je met je collega's kunt overleggen en waar je veel ervaring op kunt doen als taaldeskundige. Ook zijn er speciale crewacties en is er nog veel meer leuks wat voor je klaarstaat. Helaas kunnen we je geen geld bieden. Wel bieden we een leuk team van ruim 300 collega's die samen FOK! draaiende houden en alle extra's die daarbij komen kijken.

Dus is de Nederlandse taal helemaal jouw ding, krijg je plaatsvervangende schaamte als je 'ik wordt' ziet staan of wil je de kwaliteit van FOK! nog meer verbeteren? Wacht niet langer en stuur snel een mailtje naar frontpage@fok.nl o.v.v. 'Sollicitatie spellchecker'. Voeg aan het onderwerp FP, Games of Sport toe om je voorkeur aan te geven voor een bepaalde subsite, waar jij voor wilt gaan spellchecken. We hebben namelijk voor elke subsite één of misschien meerdere spellchecker(s) nodig. Bij geen voorkeur mag je dit weglaten.

Vermeld in je sollicitatie je username, wanneer je beschikbaar bent en vertel iets over jezelf en waarom je eigenlijk spellchecker wilt worden. Je kunt je sollicitatie doormailen tot en met vrijdag 3 december.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!