Waar zal de volgende Assassin's Creed zich afspelen?

Inge (tombolafan)

Momenteel vliegt de laatste game in de Assassin's Creed-serie de winkels uit, en de hele serie is een succes te noemen als het gaat om verkoopcijfers. Het verhaal draait om een team researchers die het genetische geheugen van een huurmoordenaar onderzoeken. De mogelijkheden voor volgende spellen zijn dus bijna onbeperkt.

De eerste drie spellen speelden zich af tijdens de derde kruistocht in het Heilige Land, en in het Rome van de 15e, 16e en (sorry voor de spoiler) 21e eeuw. Waar zal het volgende spel zich afspelen? Geoffroy Sardin, hoofd marketing en sales van Ubisoft, laat weten dat er hints te vinden zijn in de verschillende merchandise- artikelen van het bedrijf.

"Als je de stripboeken gelezen hebt dan weet je dat we Assassin's Creed ook al in de USSR of het Rome in Ceasar's tijd hebben laten spelen. Dat zijn voorbeelden van de mogelijkheden. Bij ons is het niet zomaar een spel, maar het gaat verder, in de strips, in de boeken, en in formats die nog komen. Er is nog zoveel wat we kunnen doen."

Oftewel; mogelijkheid genoeg! Waar zouden jullie willen dat de volgende Assassin's Creed zich afspeelt? Tijdens WO II? In het Franse rijk van Napoleon? We zijn benieuwd.