Black Rock Shooter: The Game aangekondigd voor PSP

David (D-vide)

Voor degenen die fan zijn van Japanse animé en zo nu en dan eens een game laten overvliegen is er goed nieuws. De onlangs uitgebrachte animé Black Rock Shooter krijgt een eigen game op de PSP die, hoe origineel ook, Black Rock Shooter: The Game gaat heten.

De game volgt de avonturen van de Black Rock Shooter: een meisje met gloeiende, blauwe ogen en een gun die twintig kogels per seconde schiet. De game speelt zich af in 2051, negentien jaar nadat er oorlog uitbrak met buitenaards leven. De mensheid heeft haar rug tegen de muur met maar twaalf mensen die nog leven. De overgebleven mensen vechten tegen de zeven apostelen en eindeloos veel mechs.

De game komt de volgende lente uit in japan voor ¥6,279 (ongeveer €55,-). De limited edition zal ¥10,479 (ongeveer €95,-) kosten. De limited edition zal naast de game ook artwork, een Black Rock Shooter-figuurtje, een artbook en de soundtrack bevatten. Er is al een teaser site geopend die vanaf 29 november meer moet laten zien. Je kunt hier alvast een trailer bekijken.