James Blunt zoent met Pussycat Doll

Redactie

James Blunt is gesignaleerd terwijl hij een innig moment deelde met ex-Pussycat Doll Jessica Sutta. De Britse zanger en de Amerikaanse zangeres zouden zoenend zijn gespot na een optreden van Blunt in een nachtclub in Los Angeles.

"Ze ontmoetten elkaar direct na zijn optreden en de vonken vlogen er meteen vanaf", beweert een getuige in de Britse boulevardkrant The Sun. "James begon gelijk te pimpelen en trakteerde Jessica op drankjes. Hij was duidelijk in de wolken." Volgens de anonieme bron hadden Blunt en Sutta alleen oog voor elkaar en zaten de twee de hele avond in een hoekje van de bar grappen te maken en te lachen.

"Tegen het einde van de avond en wat drankjes later zaten ze elkaar af te lebberen en waren ze erg handtastelijk", stelt de getuige. De twee zouden de club daarna samen hebben verlaten. De 36-jarige Blunt en de 28-jarige Sutta werden eerder met elkaar in verband gebracht. De ex-Pussycat Doll liet in 2005 echter weten dat ze nooit met Blunt zou daten.

James Blunt had eerder onder meer een relatie met zangeres Camilla Boler. Zij gingen uit elkaar nadat hij was vreemdgegaan met de Britse socialite Tara Palmer-Tomkinson. Daarna had de zanger een relatie met het Tsjechische model Petra Nemcova. Ook Paris Hilton en Lindsay Lohan zouden op het lijstje van Blunt staan.


James Blunt (Foto: Novum)