Rij gratis met de Monopoly Streets Taxi

Inge (tombolafan)

Monopoly Streets is momenteel beschikbaar voor de PlayStation 3 en de Wii, en wordt morgen uitgebracht voor de XBox 360. Om dit te vieren rijden er tot eind december 2010 speciale taxi's door vijf van de bekende monopoly-steden; Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem.

Alleen op 11 november is een rit in deze taxi's gratis* tussen 12.00 en 18.00, zolang opstap- en aankomstpunt in dezelfde stad liggen.

Monopoly Streets is het alom bekende bordspel, maar nu uitgebracht voor PlayStation 3, Wii en Xbox 360. De game is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, en is een eerbetoon aan het 75-jarige Monopoly. Het spel is een volledig geanimeerde wereld van Mr. Monopoly, en draait om het bouwen en bezitten van een bruisende stad, met als einddoel de alleenheerschappij.

 monopoly streets

*Voorwaarden: De instaplocatie moet in dezelfde stad zijn als de aankomstlocatie. Maximaal 3 passagiers per rit, en maximaal 1 gratis rit per persoon. Geïnteresseerden kunnen de Monopoly Streets taxi aanhouden in de deelnemende steden.