Bracken Tor uitgesteld

Inge (tombolafan)

Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw, een spel dat uitgebracht wordt door Iceberg Interactive en ontwikkeld wordt door Shadow Tor Studios, komt pas in het eerste kwartaal van 2011 uit.
 

Matt Clark, van Shadow Tor Studios vertelde dat het een teleurstelling is dat het spel pas later op de markt komt, maar dat de studio het gevoel had dat dit nodig was. Door de extra tijd kunnen er aanpassingen en toevoegingen gedaan worden die ervoor zullen zorgen dat de gamers niet teleurgesteld zullen worden.

Iceberg Interactive gaf aan dat het uitstellen voor iedereen beter is, en dat de beslissing is genomen ondanks de hoopvolle pre-orders. De nieuwe releasedatum maakt het ook mogelijk om het spel overal tegelijk uit te brengen.

Bracken Tor is een spel voor de PC waarbij de speler een journalist is die een groot verhaal op het spoor is; het verhaal van de Moorland beesten. Maar hoe ver gaat de journalist voor dit nieuws? Zet hij zijn leven op het spel voor een coverstory? Ontdek je grenzen in Bracken Tor.

bracken tor klein