"Feyenoord is veel minder dan vorig jaar"

Jeffrey

Mads Junker ziet goede kansen voor Roda JC op een zege tegen Feyenoord in De Kuip. De Limburgers zijn ervaringsdeskundigen.

Roda JC wist dit seizoen Feyenoord uit het bekertoernooi te knikkeren na strafschoppen. "Je kan ook zien in die bekerwedstrijd, dat het een veel mindere ploeg is dan een jaar geleden", zei Junker tegen Eredivisie Live. De Deen is met zijn treffers een belangrijke schakel in de succesvolle ploeg van Harm van Veldhoven. Roda staat op dit moment vijfde.

De huidige positie van Feyenoord zorgt ervoor dat Roda als favoriet het duel ingaat. "Ik denk dat de ranglijst dat wel aangeeft, dat ze nu veertiende, vijftiende staan", aldus Junker, die beseft dat het geen walk-over wordt voor Roda. "Er zijn altijd talenten en zeker als je uit speelt, is het lastig.

Junker hoopt op drie punten na twee teleurstellende remises tegen NEC en Willem II. "Aan de andere kant, we hebben ook veel punten gehaald die we niet hadden verwacht. Ik denk dat we er nog steeds heel goed voor staan, vijfde op de ranglijst. Hopelijk kunnen we die lijn blijven doortrekken en punten blijven pakken", besluit Junker.