Riccitello reageert op slechte MOH-reviews

Mitch (SkiTz4wiiRmany)

De CEO of EA John Riccitello heeft gereageerd op de relatief lage review-scores die Medal of Honor heeft gekregen. Hij verkondigt dat de lage scores zich beperken tot een vrije kleine groep reviewers.

Verder is Riccitello wel zeer tevreden over de verkoop van de game: “Low score come from an exceptionally narrow demographic of reviewers which is offset by the amount of people buying the game. The game has exceeded our plans in both sell through and sell in, and has exceeded our expectations.  So it is absolutely a clear success, and consumer feedback has been strong and it’s a franchise we can successfully continue in the future.” Financieel is de game dus een succes te noemen.

EA meldt dat de game nu ongeveer 2 miljoen keer is verkocht. Reviewscores variëren tussen de zes en de acht uit tien. Als je dit vergelijkt met de logische concurrent van MOH (Call of Duty) dan zijn de scores inderdaad wat laag, maar slecht zijn ze in geen geval te noemen. De meerwaarde van de opmerkingen van Riccitello is dan ook discutabel.