Verkracht meisje (9) overreden en gebrandmerkt

Djeez

Een negenjarig meisje vecht in een ziekenhuis in Kaapstad voor haar leven. Het meisje werd door haar verkrachter geslagen en gebrandmerkt. Toen het meisje eindelijk wist te ontkomen, werd ze tijdens haar vlucht overreden door een aanstormende auto.

De politie van de Zuid-Afrikaanse stad Darling weet gelukkig zo goed als zeker wie de dader is. Het gaat hier om de veertigjarige Stephen Isaacs. Deze veroordeelde kinderverkrachter zou namelijk op borgtocht zijn vrijgelaten.

De politie is naarstig op zoek naar de man die ook wel 'Fox' wordt genoemd. Men vermoedt dat hij het meisje aan haar armen de bosjes heeft in gesleurd. Hier werd het meisje verkracht. Daarna heeft hij het meisje willen verstikken, om haar vervolgens te brandmerken met sigarettenpeuken en in haar gezicht te slaan.

Op een gegeven moment wist het meisje zich los te rukken uit de klauwen van haar belager. Het meisje rende de bosjes uit zo een drukke weg op. Hier werd het meisje aangereden door een langsrazende auto. Het meisje is met zware verwondingen opgenomen in een ziekenhuis in Kaapstad, alwaar ze vecht voor overleven.