'007' sterft tijdens seksspel in sporttas

Djeez

Een Britse geheim agent heeft het loodje gelegd bij een bizar seksspel. Gareth Williams kickte er namelijk op om in een nauwe ruimte opgesloten te zitten. Een sporttas van iets meer dan tachtig centimeter is de 31-jarige spion nu fataal geworden.

De naakte codekraker van MI6 was een zogeheten claustrofiel. In plaats van kleine ruimten te mijden, raakte hij er juist opgewonden van. Volgens de politie heeft Williams zich laten opsluiten in een sporttas waarna hij stierf wegens zuurstofgebrek.

Een misdrijf wordt in ieder geval uitgesloten. Op zijn lichaam zijn geen sporen van geweld aangetroffen. Ook in zijn bloed trof men geen verdachte stoffen aan. Zijn liefde voor nauwe ruimten kan worden verklaard door de browserhistorie van de geheim agent. Deze laat zien dat hij regelmatig aan claustrofilie gewijde websites bezocht.

In zijn huis in West-Londen trof de politie twee pruiken en vrouwenmake-up aan. Het lijk van Williams werd aangetroffen in een afgesloten sporttas van het merk North Face. De tas bleek te zijn afgesloten met een slot, maar de sleutel bevond zich in de tas. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.