PlayStation-Phone is niet nep

wc-eend

Gisteren claimde Engadget de scoop op de PlayStation-Phone door het hebben van plaatjes en wat informatie. Veel mensen twijfelden over de echtheid van de beelden. Sony gaf officieel aan dat ze nep waren maar trok momenten later dit in en gaf aan dat ze niet in gaan op geruchten en speculaties.

Engadget heeft gereageerd en geeft aan dat die plaatjes en de info het echte werk is. Engadget heeft de informatie van meerdere, vertrouwde bronnen verkregen die dichtbij het project betrokken zijn. Ze hebben zelfs wat extra informatie want de codenaam van de telefoon is Zeus en hij draait op de prototype op Android 2.X en zal waarschijnlijk met 3.0 gaan uitrollen.

Volgens een waterdichte bron van VG247 is de codenaam van de telefoon inderdaad Zeus. Engadget geeft ook aan dat ze echt niet proberen te geloven dat dit echt is, ze weten het gewoon zeker. Volgens Engadget, die ook de scoop had bij de Nexus One, MacBook Air, iPad en iPhone 4, zouden de A en B knopjes komen door vroege software in combinatie met handgebouwde hardware.

Sony ontkent of bevestigt niets, Engdaget en VG247 hebben bronnen die alles bevestigen. Wat gelooft de FOK!ker?