[Video] Kerk bant vrouw na seksspotje

Djeez

Ene Libby Ashby is niet meer welkom in de kerk. De kerk heeft de Australische uit het ledenbestand geschrapt na een pikante commercial die de vrouw heeft opgenomen.

"Ze hebben me verteld dat ik niet meer word aangesteld tenzij het spotje van de buis verdwijnt", vertelt de alleenstaande moeder. Asby geeft toe dat ze tijdens het filmen besefte dat het filmpje grenst aan wansmaak, maar dat ze besloot door te zetten vanwege het honorarium dat ertegenover stond.

"Mijn creditcard smeekte om genade", verklaart ze. "Het was tegen beter weten in. Ik houd er niet van mensen op de kast te jagen."

Ashby, die niet wil zeggen van welke christelijke kerk ze lid was tot de ban, zegt dat de Bijbel zeer duidelijk is over seks. "De Bijbel spreekt heel open over seks op een eervolle manier, maar ik denk niet dat de commercial eervol is. Het is beledigend voor een heleboel mensen."

Wat er precies beledigend is aan de commercial is helaas niet bekend. De vrouw maakt namelijk reclame voor een middel tegen erectiestoornissen. In het spotje maakt ze handig gebruik van de stijve penis van haar man door deze te gebruiken als opstapje in de keuken.


Een erecte fallus als keukentrapje, het is weer eens wat anders...