Demo NFS Hot Pursuit vanaf vandaag

Bas (PoederSuikerPoeder)

Vanaf vandaag is de demo van Need for Speed Hot Pursuit te downloaden. De demo is te downloaden vanaf Xbox Marketplace en vanuit de PlayStation Store. Voor de PC en de Wii zal geen demo van deze game verschijnen.

In de demo krijg je een vroegtijdige blik op de door Criterion Games ontwikkelde Need for Speed. In de demo kun je het Need for Speed Autolog systeem proberen. Dit systeem houdt bij welke tijden je vrienden neerzetten in bepaalde races. Op deze manier zie je snel en overzichtelijk wie er het snelst is of de meeste punten behaalt op bepaalde onderdelen. Door één van je vrienden aan de Autolog-vriendenlijst toe te voegen activeer je een nieuw evenement in de demo genaamd Roadsters Reborn. Daarnaast is er een Cop event waarbij je zo veel mogelijk racers op de bon moet slingeren.

Als je de demo downloadt dan krijg je alvast 500 bounty points die je kunt gebruiken tijdens je Cop- en Racer-carriere in de volledige game. Need for Speed Hot Pursuit ligt vanaf 18 november in de winkels en komt uit op PC, Wii, Xbox 360 en PlayStation 3.

NFS HP