Randy Quaid en vrouw niet welkom in Canada

Redactie

Randy en Evi Quaid moeten Canada waarschijnlijk verlaten. De 60-jarige Independence Day-acteur acteur en zijn vrouw, die in hun thuisland Amerika worden verdacht van vandalisme, willen zich in het land vestigen. De Canadese immigratiedienst lijkt echter roet in het eten te gaan gooien.

Randy en Evi Quaid werden vorige week gearresteerd in Vancouver, nadat de Amerikaanse politie een internationaal arrestatiebevel voor hen had uitgevaardigd. Het echtpaar kwam onlangs niet opdagen in een rechtbank in Californië, waar ze moesten voorkomen op verdenking van vandalisme. De twee ontkennen dat zij naar Canada zijn uitgeweken om vervolging in de Verenigde Staten te ontlopen. Ze zouden er een nieuw leven willen opbouwen.

Volgens entertainmentzender E! kunnen de twee dat uit hun hoofd zetten. Waarschijnlijk mogen zij niet in het land blijven, omdat ze buiten Canada worden verdacht van een misdrijf. Donderdag wordt duidelijk wat er met de Quaids gaat gebeuren. Dan verschijnen zij voor de raad die gaat over immigranten en vluchtelingen.


Echtpaar Quaid niet welkom in Canada (Foto: Novum)