E. Koeman en Petrovic niet naar Vitesse

Sjors (Sj0rSz)

Erwin Koeman en Zelkjo Petrovic hebben bedankt voor de functie van trainer bij Vitesse. Beide heren werden in de afgelopen week benaderd door de ploeg uit Arnhem, maar hebben geen interesse om de vacante positie op het vullen. Afgelopen week ontsloeg de club trainer Theo Bos, vanwege teleurstellende resultaten.

"Ik word het niet," liet Koeman gisteravond in het programma Studio Voetbal weten. De trainer kreeg afgelopen zomer zijn congé bij de nationale bond van Hongarije en heeft in de komende periode andere dingen op zijn agenda staan. Daarnaast gaf de voormalig trainer van Feyenoord aan niet door Vitesse benaderd te zijn.

Omroep Gelderland wist te melden dat Petrovic wel door Vitesse is gevraagd. Hij ging hier echter niet op in, omdat hij graag bij West Ham United wil blijven. De voormalig trainer van RKC Waalwijk vervult bij de Engelse club namelijk de functie van assistent-trainer en heeft niet de intentie om het hoofdtrainerschap op zich te nemen.

Vitesse heeft inmiddels twee nieuwe namen op de shortlist staan, namelijk Shota Arveladze en Stanley Menzo. Zij zijn nu nog eindverantwoordelijke bij respectievelijk Kayserispor en sc Cambuur Leeuwarden.