Starcraft en Bejeweled?

Goed nieuws vanuit Blizzcon voor Starcraft II spelers. Mike Morhaime van Blizzard heeft laten weten dat er vier nieuwe modes zullen worden toegevoegd aan de science-fiction RTS game.

De vier nieuwe modes zijn: Auir Chef, Left 2 Die, StarJeweled en Blizzard DotA. Auir Chef combineert koken met moorden op het slagveld, hierbij valt de titel 'Executor Chef' te verdienen. Left 2 Die voegt een nieuwe co-op mogelijkheid toe aan de 'Outbreak' campaign missie toe, volgens Morhaime.

Bij StarJeweled worden er Bejeweled-achtige tafarelen aan de gameplay toegevoegd, er moeten edelstenen aan elkaar gematched worden voor het verzamelen van troepen en het opsparen van energie. Over Blizzard DotA is nog niet veel bekend, maar het schijnt dat het een buitenaardse versie zal zijn van de populaire Warcraft III 'Defence of the Ancients' modes.

Alle speltypen zijn te spelen op Blizzcon, mocht je niet de mogelijkheid hebben aanwezig te zijn, de nieuwe modes zullen de komende maanden gratis te downloaden zijn via Battle.net.

Starcraft