FC Twente niet bang voor Arnautovic

Sjors (Sj0rSz)

Marko Arnautovic keert morgenavond even terug in De Grolsch Veste. De Oostenrijkse aanvaller speelt dan met zijn club Werder Bremen tegen zijn oude broodheer, FC Twente. Deze wedstrijd wordt in het kader van de Champions League gespeeld.

"Iedereen in de groep kent de kwaliteiten van Arnautovic," aldus Michel Preud'homme, trainer van FC Twente, over Arnautovic. "Marko kan op meerdere posities uit de voeten en is een sterke speler. Dat heeft hij de afgelopen tijd wel bewezen bij de nationale ploeg van Oostenrijk, waar hij drie keer scoorde in twee duels."

Ook Marc Janko kent Arnautovic. De voetballers treffen elkaar regelmatig bij de Oostenrijkse nationale ploeg. "Ik heb nooit problemen met hem gehad, ik vind hem een goeie kerel," aldus de spits van FC Twente, die daarmee naar het gedrag van zijn concurrent refereerde. "Marko kan het verschil maken, maar hopelijk houdt hij zich tegen FC Twente in."

Janko denkt overigens niet dat Arnautovic extra gemotiveerd is, nu hij het tegen FC Twente moet opnemen. "Iedere speler is altijd gemotiveerd in de Champions League."