Nieuwe volken in Civilization V

Inge (tombolafan)

Vanaf volgende week kunnen gamers gebruik maken van twee DLC packs voor Civilization V. 2K Games bevestigde dat het ene Download Center pack gratis is, en het andere aangeschaft kan worden voor € 3,99. Vanaf 25 oktober kunnen de packs verkregen worden via de digitale kanalen.

Het gratis pack; the Mongols Civilization and Scenario Pack roept de sterkste leiders op om Genghis Khan en zijn Mongoolse ruiters te begeleiden, en zo het grootste koninkrijk ooit te vormen. Het biedt de mogelijkheid om kleine dorpjes uit te laten groeien tot grote naties.

De andere uitbreiding, the Babylonian Civilisation Pack, was voorheen alleen beschikbaar voor spellers die de Civilization V Digital Deluxe editie aangeschaft hadden, maar is nu verkrijgbaar voor iedereen. Hierin kunnen spelers in de huid kruipen van Nebuchadnezzar II, een Babylonische koning. Met behulp van de Babylonische Bowmen (gespecialiseerde boogschutters) kan het koninkrijk uitgebreid worden om de titel Nebuchadnezzar the Great te verdienen.

Civilization V DLCCivilization V DLCCivilization V DLCCivilization V DLC