Zwangere vrouw 'spontaan' in brand gevlogen

Djeez

Een zwangere vrouw uit de Engelse stad Bradford is donderdag in brand gevlogen. De 23-jarige vrouw van Pakistaanse afkomst heeft de brand niet overleefd.

De onbekende vrouw werd 's avonds laat met diverse verwondingen in haar achtertuin aangetroffen. Het slachtoffer, volgens buren vijf maanden in verwachting, werd korte tijd later doodverklaard.

Na de raadselachtige dood besloot men het lichaam aan een autopsie te onderwerpen om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. Het is echter niet duidelijk geworden hoe de vrouw in brand was gevlogen, noch of er sprake is van een misdrijf.

Een buurtbewoonster weet dat het slachtoffer nog geen jaar in Engeland woonde. Samen met haar man, schoonmoeder en twee schoonzussen deelde ze een huis. "We zagen haar nooit", vertelt ze. "Je zag haar nooit samen met haar echtgenoot."

"Het lijkt erop dat ze op een verschrikkelijke manier aan haar einde is gekomen", denkt gemeenteraadslid Ian Greenwood. "Je kunt niets dan geschokt zijn door de mogelijke doodsoorzaak. Ik heb enorm veel medelijden met haar en wens haar familie en vrienden veel sterkte toe."