Di Matteo ziet punt op Old Trafford als cadeau

Olga Kroeders

West Bromwich Albion-trainer Roberto Di Matteo vindt dat zijn ploeg Manchester United mag bedanken voor het gelijkspel (2-2).

De 40-jarige Italiaan zag WBA terugkomen van een 2-0 achterstand. United-doelman Edwin van der Sar droeg met een blunder bij aan puntendeling in Manchester. "Ik denk dat het wel een juiste afspiegeling was van de verhoudingen op het veld. Maar als Manchester de derde had gemaakt was het over geweest voor ons."

"Het was een middag waarin beide ploegen elkaar veel cadeaus gaven. Ik heb mijn spelers verteld dat we er geen gewoont van moeten maken om onszelf terug te knokken van een 2-0 achterstand. Het toont wel aan dat het met onze teamspirit goed zit. We geven nooit op. Zo zit ik ook in mekaar", zei Di Matteo tegen Engelse media.

"Als de tegenstander beter is kunnen we verliezen, maar ik wil dat mijn team nooit de strijd opgeeft", vervolgt de oud-prof van onder meer Chelsea. WBA staat door de remise bij United zesde op twee punten van de Mancunians. "We hebben nog dertig wedstrijden te gaan. Mijn doel is om de reputatie van de club een boost geven. Dat is ons doel in elk duel."