Gratis Back to the Future episode bij Back to the Future Blu-ray trilogie

Christopher (Wumbo7)

In de Blu-ray set van de Back to the Future trilogie wacht een verrassing op je. Behalve dat je de hele trilogie nu in High Definition kan bekijken, vindt je een advertentie voor de "complimentary first episode" voor de Back to the Future game die zal uitkomen voor de PC en Mac.

De code, 121GIGAWATTS, werkt nu natuurlijk nog niet zoals de reviewers van Joystiq al hadden ontdekt. Telltale legde ze uit dat ze nog niet wisten wanneer de episode online zou staan en dat mensen zich konden registreren op de site zodat ze een notificatie ontvangen wanneer de episode beschikbaar is. "At the URL on the insert, people will be able to register for the free episode and will receive notification from Telltale Games when the episode is available to download"

De code is niet uniek, waardoor het erop lijkt dat iedereen deze episode in de toekomst kan downloaden. Het is nog niet bekend of deze episode beschikbaar zal worden voor of na de release van de game. De Back to the Future trilogie Blu-ray set zal in Nederland op 4 november uitkomen. Het is niet zeker of wij in Nederland ook een voucher krijgen voor de gratis episode.

 BTTF