FOK! TV-tip: Pete versus Life

Marc (MPG)

BNN zendt donderdagavond om 23.10 uur op Nederland 3 in #tvlab de eerst aflevering van Pete versus Life uit. Tijdens #tvlab zendt de omroep een programma uit dat gegarandeerd nooit eerder in Nederland op televisie is geweest. Welk programma in #tvlab te zien is, blijft elke week een verrassing, dit is dus niet terug te vinden in je tv-gids!

Pete versus Life
In de Britse comedyserie Pete versus Life observeren twee sportcommentatoren het leven van Pete. Ze analyseren iedere blunder, inclusief herhalingen in slow-motion, statistische analyses en grafische illustraties. In deze eerste aflevering geven Colin King en Terry McIlroy commentaar op zijn bedprestaties en presenteren ze de eindstand van zijn relatie na een rampzalig diner met zijn schoonouders.

Volgens Pete is het leven soms veel te gecompliceerd. Waarom bestaat er geen gouden regel voor het ontwijken van de vervelende vriendin van je beste vriend? En waarom draaien kleine leugentjes toch altijd op ingewikkelde situaties uit?

Soms zou het leven net als sport moeten zijn: makkelijk te volgen en met duidelijke regels. Sportverslaggevers Colin and Terry voorzien het hectische leven van journalist Pete van commentaar.

Kijk op omroep.nl voor een voorproefje.