"Gran Turismo 5 is slechts drie dagen later"

koei

De vertraging van Gran Turismo 5 was gisteren groot nieuws, maar het lijkt alsof het mee gaat vallen. Volgens Polyphony digital, de ontwikkelaar van de game, is er slechts drie dagen vertraging opgelopen.

Eén van de journalisten van Game Reactor was toevallig vandaag bij de Japanse ontwikkelaar op bezoek en informeerde naar de vertraging bij Yamauchi, de baas van Polyphony digital. Zij hebben de game drie dagen te laat opgeleverd, maar wat de precieze gevolgen hiervan zijn voor de uiteindelijke releasedate is aan Sony. De kans is groot dat deze vertraging bij hen nog verder oploopt omdat de game nog gedrukt, verscheept en verspreid moet worden terwijl daar in de fabrieken op dat moment geen rekening mee is gehouden bij het plannen van productie. Wanneer de game dus echt in de winkels zal liggen is afwachten totdat Sony daar zelf uitspraken over doet.

Meer over Gran Turismo 5 kun je lezen in de preview ervan. De race-game zal exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen, maar wanneer dit zal zijn is dus nog onbekend.

Gran Turismo 5