Hadouir krabbelt op na uitblijven transfer

Olga Kroeders

Anouar Hadouir leek deze zomer op weg naar Ajax, maar de middenvelder bleef bij Roda JC. Hadouir pakt de draad weer op in Limburg.

De technisch begaafde speler maakte vorige week tegen Excelsior zijn eerste treffer van het seizoen. "Ik ontken niet dat het moeilijk was, maar ik heb in mijn leven wel meer teleurstellingen meegemaakt. Helemaal nu het weer zo lekker gaat bij Roda JC, kost het me weinig moeite me op het voetbal hier te richten", zegt Hadouir tegen Voetbal International.

"Het doelpunt tegen Excelsior was lekker, helemaal omdat ik nog droog stond. Om heel eerlijk te zijn, dat gaat toch aan je knagen. Als je een aanvallend ingestelde speler bent moet je doelpunten maken. Voor jezelf, maar ook voor de trainer. Daarom is het lekker om beslissend te zijn", vervolgt de middenvelder van Roda JC.

De Limburgers staan na acht duels op de vierde plaats. "We trekken de lijn van vorig seizoen moeiteloos door. De manier van werken is niet veranderd, maar iedereen beoordeelt elkaar goed op zijn kwaliteiten. Daardoor kunnen we op veel verschillende manieren spelen. We hebben diepte en snelheid en kunnen dus zowel het spel maken als dat we op de counter spelen.'