Rock Band ontvangt zijn 2000e liedje komende week

Wesley Oudijk (Wessiej)

Zoals bekend gooit Harmonix sinds het uitkomen van Rock Band elke week nieuwe liedjes in hun Rock Band Store. De DLC die komende week zal gaan komen is een klein feestje waard, het zal namelijk het 2000e liedje bevatten dat kan worden gespeeld met Rock Band 2. Hierbij zitten de liedjes van oudere spellen en de DLC, behalve die van The Beatles Rock Band, aangezien die niet kunnen worden geëxporteerd.

Aangezien het een behoorlijk unicum is dat er 2000 liedjes met een spel kunnen worden gespeeld, heeft Harmonix voor deze week dan ook een speciaal album klaar staan als DLC. Het album 'Are you Experienced' van de The Jimi Hendrix Experience. Het album zal in zijn volledigheid te downloaden zijn, waarin het liedje Are You Experienced het 2000e liedje zal zijn. 

Ben je nieuwsgierig om te kijken welke liedjes er nu allemaal te spelen zijn in Rock Band 2, hier zijn ze allemaal te zien op datum en prijs: http://www.rockband.com/music. Eind deze maand zal Harmonix opnieuw een feestje kunnen bouwen, aangezien dan Rock Band 3 uit zal komen voor alle consoles.

Jimi
Are You Experienced, het 2000e Rock Band liedje.